Receitas para cocinillas

Nestes días de hostelería pechada, no que moitos soamente podemos conseguir bo xantar por encarga, porque somos mancos e cegos na cociña, é bo momento  para comezar a perder o medo ás potas e fornos. Para iso, recomendamos hoxe unha serie de libros para novatos no arte culinario, que vos guiarán polo mundo dos cocidos, frituras e outras mixturas que poñer nun prato para sentirse todo un chef.

Todos eles podedes descargalos en Galicia Le, a plataforma de préstamo de libros electrónicos das bibliotecas públicas galegas.

O título xa o di todo, máis de 1000 receitas para aqueles que nunca fritiron un ovo na súa vida ou fanse unha lea cos bocadillos de chourizo. O mellor manual para comezar cos fogóns.

Cociña sinxela e saborosa para xente con présas ou que non ten tempo nin ganas de estar agardando ante as luces da vitrocerámica.

Non podía faltar a presenza do programa líder na TV sobre cociña. Un manual perfecto con técnicas e receitas para aprendices que queiran concursar na casa.

As personas aprendices con celiaquía tamén teñen dereito a cociñar receitas sinxelas e saborosas. Pratos sin gluten para todos os padais famentos de boa gastronomía.

E se es un chapuceiro cos fogones non hai problema. Este libro sálvache a vida. Receitas moi sinxelas con poucos ingredientes. 

E non esquezamos a repostería e as súas delicias. Neste obra, ademáis, temos receitas de postres saludables, ¿Quen pode pedir máis?

Alejandro Carneiro

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s